lauantai 13. joulukuuta 2014

Kohti epämukavuusaluetta ja sen yli!Hyvää iltaa ja tästä se lähtee...Ensimmäisenä blogini ja blogipäivitykseni evör! Koska päätavoite tällä hetkellä on astua mukavuusalueelta epämukavuusalueelle, päätin tehdä taas yhdestä ajatuksesta totta ja alkaa kirjoittaa elämästäni ja ajatuksistani.Kuka minä olen?

Olen Anu, 21-vuotias vaasalaistyttö, tai pitäisikö sanoa nuori nainen. Olen matkalla kohti unelmaani eli kouluttautua lähitulevaisuudessa personal traineriksi ja ehkä joskus kaahia bikini fitness- kisalavalle. Ajattelet ehkä tässä kohtaa, että jaa, taas yksi muodin mukana menevä fitnesstypy postailemassa pylly- ja ruokakuvia. Ehkä niinkin, tiedä häntä, mutta minulle nämä ovat tärkeitä asioita, sinulle taas joku muu on tärkeämpi. :)Millainen matkani on kohti tavoitteitani?
Sitä en tiedä, mutta kuoppaiselta se näyttää tästä katsottuna. Olen koulutukseltani talonrakentaja, mutta haukkasin alan töistä liian ison palan purtavaksi, jonka lisäksi treenasin kuin hullu ollakseni joskus kehonrakentaja. Kaikki ei siis mennyt ihan putkeen ja burnoutin jälkeinen pari vuotta meni enemmän ja vähemmän sekavissa tunnelmissa. Pohjalta on onneksi suunta vain ylöspäin!
Noin viisi kuukautta sitten aloitin salitreenaamisen uudestaan. Aloitin hyvin kevyesti. Max 1,5 tuntia viikossa yhteensä salia ensimmäisen kuukauden ajan ja varovaista totuttelua parempaan ruokavalioon pala palalta. Silloin kaikki onnistuminen tuntui täysin mahdottomalta, mutta tällä hetkellä treeniä kertyy vajaa 10 tuntia viikossa ja ruokavalio alkaa olla kohdillaan. Ennen vain etäisinä unelmina mielessä pyörineet kisoihin meno ja pt-opinnot ovat tällä hetkellä minulla totisinta totta, eivät vain unelmia ”jos sitten joskus…”. Miksi jättää asioita roikkumaan harmaaseen tulevaisuuteen, kun voit aloittaa niiden toteuttamisen NYT? Mieluummin kadun kiikkustuolissa tehtyjä asioita, kuin tekemättä jättämisiä. Silloin mahdollisuudet ovat huomattavasti vähäisemmät.En voi sanoa tietäväni jo kaikesta kaikkea mitä tulee treenaamiseen ja ruokavalioon, mutta kantapään kautta opittuna tiedän jo jotain ja osaan tehdä jo jotain oikein. Siitä kertoo huima kehitys tämän viiden kuukauden aikana ja täysin nollasta lähteneenä alkaa kroppa muistuttaa jo bikini fitneksen mallia. Ehkä sitten joskus laitankin niitä pyllykuvia, mutta ei ihan vielä ;)Kiitos, jos jaksoit lukea koko tekstin ja tervetuloa blogini säännölliseksi lukijaksi. Jos vaikka ensi kerralla jonkinmoista kuvaakin… terveisin Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti